TRENERI I PREDAVAČI

Upoznajte ljude koji, ne samo svojim znanjem, već i svojim životnim putevima inspirišu,motivišu i podržavaju svakoga ko oseća da je spreman da unapredi kvalitet svog života

Pedja 21 (3).jpg

Peđa Jovanović

Osnivač NLP centra , senior partner u Atria group, kao i deo trenerskog i mentorskog tima Erickson Coaching International. Kao trener i kouč Peđa radi sa kompanijama i pojedincima širom sveta (Srbija, Češka, Portugal, Nemačka, Poljska, Indija, Singapur, Brazil, Katar, Austrija, Bugarska…). Njegove oblasti ekspertize su: koučing, NLP, razvoj liderstva, efektivna komunikacija, prodaja i prezentacijske veštine.‚Do sada je imao priliku da vodi nekoliko velikih projekata razvoja liderstva i promene korporativne kulture, kao i veliki broj različitih trening i koučing programa. U svojoj dosadašnjoj karijeri ima više od 1.000 dana treninga i više od 3.000 sati koučinga.

Neka od njegovih zvanja: NLP Global Standards Master Trener, Master Certified Coach (MCC) (International Coach Federation), ICF Mentor Coach, PCM Certified Trainer, Persona Global Master Consultant.

Oblasti rada: Lični rast i razvoj, Uspeh i karijera
Ana Tomovic.jpg
Oblasti rada: Lični rast i razvoj, Uspeh i karijera

Ana Tomović

Osnivač Alhemije komunikacije (centra za energetsko-holistički pristup komunikaciji pojedinaca i timova) ,NLP Fellow Member IANLP Trainer, Business ECA Coach, medijator, praktičar Points of You i Theta Healing-a. Ana je završila i Energetsku Psihologiju (Kepler Institut, Beograd) i Britansku Akademiju za Zvučnu Terapiju ( BAST,Chichester, UK). Pored unapređenja komunikacije, rešavanja konflikata i motivacije, njena specifičnost je otkrivanje i oslobađanje potencijala za rast i razvoj, kako pojedinaca tako i timova. Uključivanjem zvučnih i glasovnih vibracija u terapiju i koučing, postiže se veća relaksiranost, regeneracija organizma, lakše otpuštanje psihičkih konstrukta, kao i lakši pristup rešenjima i kreativnosti. Shvatajući da je sve energija, vibracija i frekvencija, razvija sopstvenu metodu – alhemija komunikacije, koja po osnovnom zakonu fizike – rezonance, dovodi do podizanja sistema na višu frekvenciju.

Do sada je radila kako sa velikim brojem pojedinaca tako i sa grupama, sportskim timovima i biznis okruženjem. Kolumnistkinja i pesnikinja

Darko_Todorovi%C3%84%C2%87_edited.jpg
Oblasti rada: Lični rast i razvoj, Uspeh i karijera

Darko Todorović

Osnivač i programski direktor Centra za mikroekspresije i govor tela South Eastern Europe „Partner Team“, biznis trener i konsultant. Poseduje sertifikovanu ekspertizu na polju efikasne primene neverbalne komunikacije u poslovanju (Center for body language, Belgium), kao i Švajcarsku federalnu PET diplomu SVEB2 (dokaz o kvalitetu pružanju usluga u oblasti edukacije odraslih).
Pored toga, poseduje zvanje licenciranog medijatora (Ministarstvo pravde Republike Srbije). U preko 18 godina profesionalnog iskustva, sarađivao je sa brojnim kompanijama, insitucijama, organizacijama i pojedincima iz poslovnog, društvenog i političkog života u čitavom SEE regionu na razvijanju i jačanju njihovih znanja, veština i kapaciteta. Neke od njegovih brojnih referenci su Henkel, Sberbank, Coca Cola, Uniqa, A1 Telekom, Krka, Nordeus, Ringier Axel Springer, MSD, Banca Intesa, VIP mobile, Strabag, Pro Credit bank, PSI CRO, BOSH, Mylan, Enjoy.Ing, Delhaize, Ernst & Young, HTEC, Hyatt regency, KimTec i drugi.

Sanja_Saliković.jpg

Sanja Saliković

Po formalnom obrazovanju tehnolog sa višegodišnjim iskustvom u građevinskoj industriji, astrolog, Bachov praktičar, Intuitive and Success Coach. Već 25 godina se aktivno edukuje iz Astro psihologije, Integracije karme, Energetske astrologije, Astro healinga… i tim znanjima kruži. Bavi se tumačenjem Prirodnog Zakona preko astroloških simbola i Nauke o odnosima. Svoje znanje deli u radu sa klijentima na individualnim konsultacijama, ili u grupama na seminarima i radionicama ( Pomak paradigme zdravlje, Evolucija kroz energetske centre, Pomak paradigme Odnosa).

Oblasti rada: Odnosi
Ljiljana.jpg

Ljiljana Milanović

 Kao konsultant i trener iz oblasti poslovnog bontona i ličnog imidža, pomaže menadžerima, preduzetnicima, kao i onima na početku svoje profesionalne karijere, da izgrade što bolju ličnu reputaciju i ostvare jake i produktivne poslovne odnose. Zastupa udruženje „VI ZA VAS“ koje se zalaže za jednu kulturniju poslovnu axenic ne same u emoji, vex i u regionu. Esport za polonium i international protocol i multicultural komunikaciju. Poseduje međunarodno priznate sertifikate iz ove oblasti i stalno se usavršava. Redovno vodi individualne konsultacije sa top menadžerima kompanija. 

Na mestu direktora sektora za protokol u kabinetu Generalnog direktora Naftne industrije Srbije stekla je znanje i iskustvo iz ove oblasti. Pre toga radila je na raznim pozicijama u Muzičkoj televiziji Srbije, od organizatora do izvršnog producenta koncerata, serija i emisija. Po formalnom obrazovanju profesor ruskog jezika.

Oblasti rada: Lični rast i razvoj, Uspeh i karijera
Ana Zikic.jpg
Oblasti rada: Zdravlje

Dr Ana Žikić

Specijalista kineske medicine, homeopata, akupunkturolog, instruktor Qi Gonga, zaljubljenik u prirodu, tajne Univerzuma, drevna znanja i mudrosti. U toku osnovnih studija na Medicinskom Fakultetu Univerziteta u Beogradu, počinje da se interesuje za integrativnu medicinu i holistički pristup lečenju pacijenata. Započinje i završava studije klasične homeopatije ( 2004-2006), Simillimum, London International College of Homeopathy (centar u Beogradu). U julu 2010. završava specijalističke akademske studije iz oblasti fizikalne medicine i rehabilitacije - „Polineuropatske promene kod dece sa Diabetes mellitus-om tipa I“, Medicinski fakultet u Beogradu. Poslata je kao stipendista VladeSrbije, Ministarstvo prosvete i sporta, na usavršavanje na Fakultet kineske tradicionalne medicine u Peking (2006-2011.god) , sa Akupunkturom i Moxibustijom kao glavnim predmetom izbora. Pored akupunkture u svom radu koristi dostupne perskripcije kineskog bilja, dijetologiju, i zdravstveni Qi Gong. Kao sertifikovani instruktor, obučava Qi Gonga veštine kojima se kao sastavnim delom lečenja poboljšava kvalitet života i zdravlje pacijenta. Rukovodilac je edukacije zdravstvenih radnika u školi akupunkture pri centru za edukaciju, Accademia Integrativa, udruženja Quanttes, gde se organizuju akreditovane edukacije akupunkture kao i seminari praktičnih tehnika primena ventuza, moxibustije i guashe. Od septembra 2016- maja 2018. pohađa program kontinuirane medicinske edukacije, na Harvard Medical School, Boston, sa glavnim predmetom Strukturalna akupunktura koja je bazirana na konceptu palpacije. Od 2012. Godine održava seriju ciklusa i radionica na temu ˝ Kineska tradicionalna medicina i njena praktična primena ˝. Organizator je brojnih seminara i radionica na Istoku (Kina, Taiwan, Singapur, Hong Kong).

Od 2005.godina, prati i podučava mudrosti i znanja baziranih na Kalendaru 13 luna 28 dana drevnih Maya (Synchronotron ). Jedan od autora ˝Kosmologija Vremena bazirana na 13.28 Kalendaru Maya˝ objavljena februara 2016. u Taipeju. U poslednjih par godina objavljuje radove na temu medicina drevnih naroda na brojnim domaćim i internacionalnim kongresima.

stojan.jpg

Stojan Mišić

Osnivač Centra za edukaciju i psihoterapiju Mišić. Radio je kao psihoterapeut u Centru za psihološku analizu snova Imago, NVO GRiG, kao i mnogim školskim ustanovama. Svoje formalno obrazovanje stekao je na Institutu za Geštalt terapiju i Defektološkom fakultetu. U svom psihoterapijskom radu najčešće se bavi partnerskim odnosima, seksualnim disfunkcijama i individualnim rastom i razvojem. Svoju profesionalnu karijeru počinje kao psihološki savetnik osoba sa pervazivnim razvojnim poremećajima.  Član je Srpskog udruženja za Geštalt psihoterapiju.

Oblasti rada: Odnosi
Mona.jpg

Dr Mona Maličević

Doktor medicine i akademski specijalista mikroskopije i ćelijske biologije. Sa 13 godina je obolela od malignog melanoma desnog oka što je navodi da svoja lična iskustva, uspone i padove iskoristi kao sredstvo za pomoć drugima. Nakon završenog Medicinskog fakulteta u Beogradu upisuje i postspecijalističke studije. Naučni rad posvetila je izučavanju specifične formacije mozga zadužene za učenje, pamćenje, memoriju, kontrolu emocija i pojedine neuro-endokrinološke osovine. 

Mona je predavač i organizator jedinstvenih seminara koji su spoj znanja iz oblasti konvencionalne medicine, najnovijih istraživanja sa zapada sa drevnim znanjima istoka i istočnjačke filozofije kako bi holistički pomagala što većem broju ljudi. Seminari i radionice koje organizuje su: Promena Paradigme zdravlja, Seminar o dijabetesu i insulinskoj rezistenciji, Integrativna medicina u službi čoveka, Evolucija kroz energetske centre, Promena paradigme odnosa.

Oblasti rada: Zdravlje