Online radionica:

"Praktična duhovnost"

Subota, 23.10.2021. od 12-14.15h

Kao što smo rođeni sa mogućnošću da hodamo i da govorimo, tako smo isto rođeni sa mogućnošću da svesno prolazimo kroz život. Hajde da naučimo zajedno kako!

 Duhovnost bez ostvarenja je iluzija dok je ostvarenje bez duhovnosti besmisao. Zajedno daju celovitost i ispunjen život. 

Kako da živimo ispunjen život? Da li nam verujete kada kažemo tako što za početak pojačamo svoju prisutnost u njemu? Šta to znači? I kakve to veze ima sa duhovnošću?

Za nas je duhovnost način na koji komuniciramo sa sobom- iskreno, lako i autentično.  Ona je svesno življenje svakog našeg dana.

Duhovnost nije komplikovana, nije teško dostupna. To smo nas dve shvatile onog trenutka kada smo odlučile da ne možemo više da komplikujemo svoj život i jurimo se da pomirimo svakodnevnicu sa našim duhovnim praksama. Jer...tek kada spojimo ovaj naš divni materijalni svet sa duhovnošću možemo reći da živimo balansiran život.

 

Svako od prisutnih moći će za sebe da prepozna alate koji mu najviše prijaju, koji ne oduzimaju mnogo vremena, a pomažu nam da se vratimo u balans i pojačamo svesnost i komunikaciju sa sobom u svim oblastima koje su nam važne..... jer kada svesno živimo u sadašnjosti možemo da učimo iz prošlosti i da bez straha idemo ka budućnosti.

Predstavićemo vam 4 koraka kroz koje i vi možete da krenete na put praktične duhovnosti sa ciljem da živite duhovnu i materijalnu slobodu - sposobnost da živite svoju autentičnost i ostvarujete svoje želje.

Ako se prepoznajete u prethodnim rečenicama i želite da napravite naredni korak, možda je i za vas baš sada pravi trenutak da naučite KAKO!

rebecca-1DS1Tpb1LMU-unsplash.jpg

Pridružite nam se na online radionici: "Praktična duhovnost"
( subota, 23.10.2021. od 12-14.15h)

Na ovoj radionici saznaćete kako da:

  • prepoznate gde se trenutno nalazite i prihvatite sebe i sve okolnosti oko sebe

  • prigrlite svoje emocije i naučite kako da radite sa njima

  • se zaustavite i oslobodite svoj um misli koje vam više ne služe

  • prepoznate koje je vaše vreme za odmor a koje za akciju

  • svesno kreirate svaki  dan a potom i koračate  vizijom svoje budućnosti prateći osećaj u svom telu

  • važnost discipline i strpljenja uz istovremeno poverenje i prepuštanje

  • prepoznate koje tehnike svesnosti ( praktične duhovnosti) su za vas

  • i još mnogo, mnogo toga

Radionica se održava online, putem Zoom-a, i istoj se možete pridružiti uživo ili odgledati naknadno snimak koji će vam biti na raspolaganju odmah nakon i dostupan narednih nekoliko dana.

Radionicu možete pratiti uživo putem Zoom linka ili ih naknadno slušati koliko god puta želite jer će vam biti na raspolaganju narednih par dana.

Za učesnike radionice Dnevnik za vođeno pisanje kao alat praktične duhovnosti sa popustom!

 

Jer, ono što pomislimo prizivamo, ono što izgovorimo počinjemo da kreiramo i ono što uz jasnu namernu napišemo materijalizujemo!

Vrednost radionice: 20eur
Radionica i dnevnik: 30eur

Image by Calista Tee
sanja i maja.jpg

Radionicu vode:

Sanja Banjanac i Maja Milačić

Nasmejane žene pune života koje su se hrabro suoačavale sa svojim izazovima i sada još hrabrije idu ka svojim željama.