Svako može da me inspiriše!


Sanja Saliković

Po formalnom obrazovanju tehnolog sa višegodišnjim iskustvom u građevinskoj industriji, astrolog, Bachov praktičar, Intuitive and Success Coach. Već 25 godina se aktivno edukuje iz Astro psihologije, Integracije karme, Energetske astrologije, Astro healinga… i tim znanjima kruži. Bavi se tumačenjem Prirodnog Zakona preko astroloških simbola i Nauke o odnosima. Svoje znanje deli u radu sa klijentima na individualnim konsultacijama, ili u grupama na seminarima i radionicama ( Pomak paradigme zdravlje, Evolucija kroz energetske centre, Pomak paradigme Odnosa).


"Moja glavna inspiracija je moja radoznalost!"

"Osoba koja inspiriše je autentična, koja živi to što priča i koja je stvarna. Kada osetim život iza te priče, to je ono što me uvek inspiriše. Bez obzira koja je tema ili struka, koja god da je oblast života u pitanju…svako može da me inspiriše.


Moja glavna inspiracija je moja radoznalost. Prirodni zakoni su nešto što me uvek inspiriše, zakoni koji su spušteni u ovu realnost. I to kako će zakon kauzalnosti delovati u mom ili tvom životu ili uopšte u situacijma i događajima. Dakle spoj tih prirodnih zakona sa našom svakodnevnicom, eto to je moja večita inspiracija i prva ljubav.


Uvek negde imam papir i olovku ili bar telefon gde mogu da zabeležim misao koja mi je tog trenutka inspirativna i onda ću je kasnije razraditi. Ja sam najinspirativnija na moru, možda zato što sam najodmornija, možda zato što me priroda, a naročito izlazak Sunca uvek inspirišu…u tom trenutku me sve inspiriše. Imam 12 ispisanih svezaka inspirativnih akcija iz kojih i nastaju moje radionice i seminari i na kraju i knjige. U principu pratim znakove, a to su uvek drugi ljudi. Tako nastaje svaka radionica. Kada počnem da pričam šta se dešava kod mene, moje uvide i kada ljudi pitaju kada ću im pričati o tome, da li ću pisati o tome, kada ćeš napraviti radionicu, tada znam da moje okruženje traži nešto što ja imam da li je to uvid ili iskustvo i tada kreće planiranje i spuštanje toga u materiju.


Inspirišem druge intuitivno. U trenutku kada sam sa drugom osobom, prepoznam šta bi meni u toj situaciji u kojoj se ona nalazi bio pokretač. Onda to tako i pretočim.U svakom slučaju, to je vraćanje na pravu prirodu i autentičnost. Ukoliko neko odstupa od svoje prave prirode i ulazi u projekcije, predstave o sebi, ja želim da je inspirišem da se vrati na svoju pravu prirodu. "