Pisanjem do tišine i odgovora!

Svesni i stalni kontakt sa sobom je jedini način za upoznavanje sebe u potpunosti i kreiranje života po svojoj meri, korak po korak. 

Image by Sixteen Miles Out

Ono što nam stoji kao prepreka na tom putu je naš UM. U njega su utisnuti svi naši strahovi, blokade, uverenja jednako kao i želje, potrebe, interesovanja...

Jedan od načina kako možemo upoznati svoj um jeste svesno pisanje kojim plešemo od svesnog do nesvesnog, pisanjem kojim ronimo duboko i učimo da se vinemo visoko, pisanje kojim se prepuštamo, čujemo svoj unutrašnji glas i ulazimo u više stanje svesti - tamo gde je tišina, prazan prostor gde sve nestaje i sve nastaje.

Danas je izazov postići tišinu jer smo sa svih strana okruženi velikim brojem informacija koji se nadovezuju na postojeću unutrašnju buku ( potisnutih strahova,  proživljenih trauma, neispunjenih želja, neizrečenih potreba, neispunjenih očekivanja, nedovršenih poslova,  kreiranih iluzija...)

Tišina više niie čistina, već prihvatljiva buka.

Potrebno je uložiti dodatni napor kako bi se dotaklo to malo mira i tišine i odatle zakoračilo na put kreacije i realizacije onoga što mi zaista želimo.

Upravo svesno i vođeno svakodnevno pisanje kojim započinjemo i završavamo svoj dan koristeći svoj dnevnik ili planer jeste jedan od načina koji nas u tome podržava.

Počinješ svesno da živiš kada se zauzmeš za sebe i preuzmeš odgovornost za svoje misli, emocije i dela!

U svakom trenutku težimo da oživimo i pratimo svoj osećaj jer on spaja um, emocije i telo u jedno!

Kako negovati svoju prirodnost a istovremeno i razvijati se gledajući dalje i pružajući taj jedan korak više? Jedan od alata koji mi već duže vreme koristimo jesu svakodnevni "razgovori sa sobom" koristeći papir i olovku.

 

Setite se koliku snagu imaju reči. Postanite svesni šta govorite sebi, kako se tešite, bodrite...Wau! Reči su prava magija!

Ono što pomislimo prizivamo, ono što izgovorimo počinjemo da kreiramo, ono što uz jasnu nameru napišemo materijalizujemo. 

Znamo koliko forma i struktura mogu biti dosadne, disciplina naporna, a opet znamo i da prevelika spontanost dugoročno ne donosi značajne rezultate ( ne pomera naše granice već nas vrti u polju poznatog i sigurnog). Verujući da svako ima svoj put i da postoji pravo vreme za sve, uz svakodnevne razgovore sa sobom svako od vas će znati šta je ono što mu je baš sada potrebno - više spontanosti, kreativnosti i samo prepuštanje ili balans između prepuštanja i vođenja:)

Posle dužeg vremena pravljenja "forme" koja nam prija i donosi rezultate i potrebe da se ta forma zadrži, a ne prepisuje svakodnevno ručno :) kreirali smo za nas i vas Dnevnik za vođeno pisanje (Planer) koji ima balans  izmedju strukture i fleksibilnosti kao i Dnevnik za slobodno pisanje koji vam daje slobodu da se izrazite na način koji vama najviše prija.

 

Dnevnici željno iščekuju neke nove misli, neke nove reči, neke nove kreacije!

 Dnevnik za vođeno pisanje (Planer) i Dnevnik za slobodno pisanje!

Popust od 20% na komplet!

WhatsApp Image 2021-10-25 at 18.36_edited.jpg
3.jpg

Dnevnik za vođeno pisanje (planer) nas vodi da otkrijemo šta je za nas ZADOVOLJSTVO u sledećim ključnim oblastima:

1. lični rast i razvoj

2. uspeh i karijera

3. zdravlje

4. odnosi.

Potom, da kreiramo svoju viziju prenesemo na naš Vision board koji je uvek sa nama, kreiramo svoje ciljeve u narednom periodu koji podržavaju našu viziju i narednih 108 dana svesno kreiramo svaki svoj dan kroz jasno postavljenu nameru.

iliili

Pored svakodnevnih vođenih pitanja, planer vam omogućava i prostor za dobru organizaciju, buđenje kreativnosti i inspiraciju!

Kada postignemo UNUTRAŠNJI BALANS dobro se osećamo u svom telu, kreiramo kvalitetne odnose, nižemo uspehe i zadovoljni smo sobom!

 

Pred vama je dnevnik/planer koji vam pomaže da postanete sami svoj mentor/terapeut/coach vođeni pitanjima koji vam omogućavaju samorefleksiju, kreaciju i realizaciju.

 

Putovanje kroz koje vas vodimo traje 108 dana u kontinuitetu.

WhatsApp Image 2021-10-25 at 18.36_edited.jpg

Dnevnik za vodjeno pisanje ( planer) je dostupan u ova dva dizajna!

Dnevnik za vođeno pisanje
Dnevnik za vođeno pisanje

Specifikacija:

Format: A5 zatvoren

Obim: 288 strana + korice

Štampa knjižnog bloka: 2/2 (spot zlatna, black)

Štampa korica: 2/0  (spot zlatna, black)

Papir unutrašnje strane: Novel 70g

Papir korice: 350g kunzdruk + plastika 1/1 mat

Povez: meki povez, binder

Vrednost: 2.400din + troškovi dostave

Vaš Dnevnik za slobodno pisanje vam omogućava da otvorite svoj um, oslobodite se viška misli, otpustite emocije koje vam više ne služe i dozvolite spontanosti, kreativnosti i inspiraciji da vas vode!

 

Specifikacija:

Format: A5 zatvoren

Obim: 186 strana + korice

Štampa knjižnog bloka: 2/2 (zlatna, black)

Štampa korica: 2/0  (zlatna, black)

Papir unutrašnje strane: Novel 70g

Papir korice: 350g kunzdruk + plastika 1/1 mat

Povez: meki povez, binder

Vrednost: 1.500din + troškovi dostave

WhatsApp Image 2021-10-25 at 18_edited_edited
WhatsApp Image 2021-10-25 at 18_edited_edited
WhatsApp Image 2021-10-25 at 18_edited
WhatsApp Image 2021-10-25 at 18_edited_edited_edited
Heading 5

Dnevnik za slobodno pisanje  je dostupan u ova 4 dizajna!

Planer i dnevnik u kompletu sa popustom od 20%!

Dnevnik i planer
Dnevnik i planer
Dnevnik i planer
Dnevnik i planer

UKUPNA VREDNOST sa popustom:
3.120 din

*Ukoliko želite da poručite veće količine ili da kreiramo dizajn specijalno za vas pišite nam na info@inspirisi-se.com